Akif Allar’dan Gerede’ye Teşekkür Dolu Bayram Mesajı...BoluNet
222
 
 

Gerede’nin Değişim Rüzgarı: Akif Allar’dan Teşekkür ve Bayram Mesajı

 

Gerede, yeni dönemin ilk bayramına girerken, siyasi sahnede taze bir nefes olarak gösterilen Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Gerede Belediye Başkan adayı Akif Allar, samimi bir teşekkür mesajıyla hemşehrilerinin bayramını kutladı. 31 Mart yerel seçimlerinde elde edilen sonuçlar, Gerede’nin beklentilerinin ve umutlarının bir yansıması olarak öne çıkıyor.

 

"Değişim İçin Ayakta" sloganıyla yola çıkan ve seçim sürecinde büyük bir destek gören Allar, geçmişten gelen tecrübe ve birikime karşı koyarak elde edilen başarının altını çizdi. Seçim itirazları ve süreci hakkındaki açıklamalarıyla kamuoyunun takdirine sunulan Allar, Gerede'nin geleceği adına olumlu bir bakış açısı sergiliyor.

 

Allar’ın açıklamasında, BBP Gerede İlçe Teşkilatı, belediye başkan adayı kendisi, il genel ve belediye meclis üyesi adayları, kadın kolları ve destek veren tüm Gerede halkının birlikteliğine dikkat çekiliyor. Aday, bu birlikteliğin seçimin gerçek galibi olduğunu ifade ediyor.

 

Bayram vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Allar, yeni seçilen yönetimin adalet ve dürüstlükten şaşmadan, geçmişten dersler alarak Gerede’yi yönetmelerini diliyor. Seçim sürecinin ardından aile ocağı olan Çayören köyünden, İslam alemine birlik ve beraberlik dilekleri ilettiği bu mesajında, kaybettikten sonra bile pozitif ve yapıcı tutumunu koruyarak dikkat çekiyor.

 

Bu mesaj, Gerede'de birlik ve beraberlik ruhunun, siyasi rekabetin ötesinde nasıl yaşatılması gerektiğinin altını çiziyor. Allar, tüm İslam aleminin hayırlara vesile olacak bir bayram geçirmesini temenni ederken, Gerede'nin de bu bereketten nasibini almasını diliyor.

 

Allar’ın, şeffaf ve kucaklayıcı siyaset anlayışı, Gerede’nin değişim rüzgarının sadece bir seçim süreciyle sınırlı kalmayacağının işareti olarak yorumlanıyor. Bu anlamlı bayram gününde, Gerede’nin birlik ve dirayeti, Akif Allar’ın samimi ve içten sözleriyle tekrar vurgulanıyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği