Akbelen'deki Talanın Yankıları Sürüyor: Türker Ateş'ten Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na Tam Destek...BOLUNET
222
 

Kılıçdaroğlu'nun, “Akbelen’e gittik, faciayı gözlerimizle gördük. İnanmıyorlarsa onlar da gitsin, talanı, doğanın nasıl tarumar edildiğini gözleriyle görsün, köylüleri dinlesinler. Vicdan sahibi hiçbir insan ‘Hayır, bu konuyu gündeme almayalım’ diyemez,” şeklindeki çarpıcı açıklamaları, Türkiye'nin gündeminde geniş yankı buldu.

Bu süreçte Bolu CHP milletvekili Türker Ateş'in tavrı da dikkat çekiyor. Türker Ateş, partisinin bu meseleye duyarlı yaklaşımını tam anlamıyla destekleyen bir isim olarak öne çıkıyor. Genç yaşta elde ettiği başarılı siyasi kariyeriyle tanıdığımız Ateş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, "Partimizin TBMM Grup Toplantısı için Genel Başkanımız Sayın @kilicdarogluk'nu bekliyoruz..." mesajıyla parti içi dayanışmayı ve bütünlüğü vurguladı.

Türker Ateş, Akbelen meselesine getirdiği duyarlı yaklaşımıyla, sadece Bolu'nun değil, ülkemizin de gururu oldu. Siyasette nadir rastlanan bu dürüst ve samimi tavır, Ateş'in siyasi çizgisini daha da pekiştiriyor. Siyasi kulislerde ise Ateş'in bu tavrının, genç nesil siyasetçilere örnek teşkil edeceği konuşuluyor.

Sonuç olarak, Akbelen'deki talanın ülkemizin gündeminden düşmemesi ve bu konuda atılacak adımların önemini bir kez daha hatırlatmış olduk. Türker Ateş gibi duyarlı siyasetçilere sahip olduğumuz için şanslıyız. Umarız bu tür olumsuz olaylara karşı daha fazla siyasetçimiz sesini yükseltir ve ülkemizin doğasını koruma adına gerekeni yapar.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği