AK Parti'nin Sahadaki Yüzleri: Bolu'da Seçim Heyecanı Başladı... BoluNet
222

AK PARTİ ADAY ADAYLARI TAM KADRO SAHADA

 

Yerel seçim hazırlıkları kapsamında AK Parti Bolu Belediye başkan aday adayları, partinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sahaya indi. AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar öncülüğünde, aday adayları ve parti üyeleri, Sağlık Mahallesi'nde bulunan Kapalı Semt Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

 

Güncel Sorunlara Dikkat Aday adayları Süleyman Özbağ, Muhammed Emin Demirkol, Mustafa Deverenli, Selami Konyalıoğlu ve Reşat Özcan'ın da yer aldığı ziyarette, İl Başkanı Suat Güner, vatandaşların ve esnafların taleplerini dinledi. Emekli maaşları ve genel ekonomik durum, ziyarette öne çıkan konular arasındaydı. AK Parti heyeti, bu talepleri genel merkeze ve ilgili makamlara iletme sözü verdi.

 

Birlik ve Beraberliğin Altını Çizdi Suat Güner, partinin birlik ve beraberliğini vurgulayarak, sürecin halk için hayırlı sonuçlar doğuracağını ifade etti. Ayrıca, parti disiplini ve hiyerarşik yapının, aday belirleme sürecinde merkezi bir yönlendirmeyle ilerlediğini belirtti.

 

Cumhur İttifakı'nın Ruhuna Saygı Cumhur İttifakı'nın adayı hakkındaki spekülasyonlara değinen Güner, ittifakın manevi ruhuna ve vatandaşların gözündeki yerine zarar verecek herhangi bir değerlendirmeden kaçındıklarını söyledi. Adayların belirlenmesi sürecinde devam eden heyetler arası görüşmelerden ve Sayın Cumhurbaşkanının basın mensuplarına yaptığı değerlendirmeden bahsetti.

 

Seçim Hedefleri Net AK Parti'nin amacının, Mahalli İdareler seçimlerinde partiyi en iyi şekilde temsil etmek ve adayını milletin huzuruna çıkarmak olduğunu ifade etti.

 

Bu ziyaret, AK Parti'nin yerel seçimlere yönelik ciddi hazırlıklarının ve seçmenle doğrudan temasa geçme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. Parti temsilcilerinin saha ziyaretlerinin, vatandaşların talep ve önerilerini doğrudan dinleyerek politikalarını şekillendirmede önemli bir role sahip olacağı bekleniyor.

 

İbrahim Atalay

BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği