AK Parti'nin Bolu'da 'Kayıp Zaman'ı...BOLUNET
222

 

Bolu - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Zengin, 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Bolu'ya geldi. Ancak, Zengin'in açıklamaları, kente getirilen yatırımların ve ekonomik gelişmelerin ayrıntılarına dair soruları da beraberinde getirdi.

Prof. Dr. Zengin, son 20 yılda Bolu ekonomisine etkileyici bir kalkınma dalgası hakim olduğunu belirterek, ihracatın 164.98 milyon dolara yükseldiğini ve Bolu'ya 33 milyar 204 milyon lira yatırım yapıldığını açıkladı. Fakat bu yatırımların ne şekilde gerçekleştiği ve bu süre zarfında Bolu'ya sunulan hizmetlerin ne olduğu konusunda herhangi bir detay sunulmadı. Zengin'in belirttiği rakamlar, bir yandan etkileyici görünse de diğer yandan bu rakamların arkasında ne olduğunu merak eden Bolulular için bir kafa karışıklığı yaratıyor.

22 yıllık AK Parti iktidarı sürecinde, Bolu'nun gerçekte hangi yatırımlara kavuştuğu, hangi projelerin hayata geçirildiği ve bu süreçte Bolu'nun gerçekten ne kadar ilerlediği soruları gündeme geliyor. Zengin'in verdiği rakamların ardında yatan gerçekleri öğrenmek isteyen Bolulular, partinin bu süre zarfında kente ne gibi katkılarda bulunduğunu ve neleri eksik bıraktığını sorguluyor.

Bu noktada, AK Parti'nin Bolu'da 'kayıp zaman' olarak nitelendirilen döneme dikkat çekmek gerekiyor. Bolu'nun potansiyelini tam anlamıyla kullanamayan, yatırımları ve hizmetleriyle vatandaşın beklentilerini karşılayamayan bir iktidarın, bu süre zarfında kente ne gibi eksiklikler bıraktığını görmek için derinlemesine bir inceleme yapmak elzem.

Zengin'in ziyareti ve açıklamaları, Bolu'da AK Parti'nin yatırım eksikliğini ve hizmet anlayışı noksanlığını bir kez daha gündeme taşıdı. Boluluların bu konudaki beklentilerinin ne olduğunu ve gelecekte bu beklentilere nasıl yanıt verileceğini zaman gösterecek. Ancak şu an için, Bolu'da birçok kişi bu 'kayıp zaman'ın hesabını sormaya hazır gibi görünüyor.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği