AK Parti Bolu'da Yeni Yüz: Süleyman Özbağ Belediye Başkanlığına Aday...BoluNet
222

Süleyman Özbağ'dan Büyük Hamle: Bolu Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı.

Bolu siyaset sahnesinde önemli bir gelişme yaşandı. Süleyman Özbağ, 22 Kasım Çarşamba günü, AK Parti Bolu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı. Özbağ, 15 yıl süren başarılı Seben Belediye Başkanlığı görevinin ardından 5 yıl ara verdikten sonra, Bolu Belediyesi'ni yönetme hedefiyle yeniden siyasi alana dönüş yaptı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen kalabalık bir toplantıda, Özbağ'ın aday adaylığı açıklaması yapıldı. Diğer aday adaylarının da katıldığı bu etkinlikte, Özbağ, Bolu için hizmet borcu olduğunu vurgulayarak, "Biz hizmet ederek, hizmeti ön planda tutan AK Parti belediyeciliğinin neferleriyiz," dedi. AK Parti İl Başkanı Suat Güner de, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde seçim zaferine odaklandığını ifade etti.

Süleyman Özbağ'ın aday adaylığı açıklaması ve Suat Güner'in destekleyici sözleri, AK Parti'nin Bolu'daki yerel seçim stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. 22 Mart saat 17.00 itibarıyla aday adaylığı başvurularının sona ermesiyle, partinin seçim sürecine nasıl bir yön vereceği merakla bekleniyor.

İbrahim Atalay

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği