Aday Adaylığı sürecinden sonra, Deva'nın Yoltaş'a nezaket ziyareti...
222

Deva Partisi Bolu İl Teşkilatı, Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecinde adaylarını tanıtım amaçlı yaptığı bir takım ziyaretlerine Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş'a da bir ziyaret gerçekleştirmek istemişlerdi. Ancak Sayın Ahmet Yoltaş'ın gripal bir rahatsızlığından dolayı randevu oluşturulamamıştı. Ahmet Yoltaş kısmen iyileşmiş olduğu bugün (11 Nisan 2023 saat 14:00'de) Deva Partisini kabul ederek ziyaret gerçekleşti.

Deva Partisi Bolu teşkilatından Emine Davarcıoğlu, Aydın Gülen, İsmail İltir, Aydın Bilgi, Utku Tuğrul Güler ve Fatih Karabaş, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş tarafından makamında karşılandılar.

yoltaş 3

Yoltaş ve parti yetkilileri, gerek seçim süreci ve gerekse ülkenin genel yapısı hakkında sıcak bir sohbette bulundular. Yoltaş, halkımızın genel yapısına ve davranış şekillerine vurgu yaparak demokrasi anlayışının sürü psikolojisinden öteye gitmekte zorlandığını, mevcut sistemde biat eden olmaktan dolayı eğitim seviyesinin düştüğünü, ancak üniversitelerin çokluğu ise eğitimin gereklerini karşılamadığını, yerel yönetimlerin ve milletvekillerinin görevlerinin farklılığına vurgu yaparak yöneticilerin bu anlamda çalışmaları gerektğini ifade etti. Emine Davarcıoğlu ise çeşitli örnekler vererek Yoltaş'ın söylemlerini örnekledi. Daha sonra parti temsilcileri, Yoltaş'a Ali Babacan'ın selamlarını getirdiklerini ifade ederek, Liyakata, Hak, Hukuk ve Adalete vurgu yaparak, tek adam rejiminin ivedilikle terk edilmesini, millet ittifakı tarafından öngörülen güçlendirilmiş parlemeter sisteme geçilmesi gerekliliğini söylemişlerdir.

 Ziyaret tokalaşma ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği