A Milli Takım Ermenistan'la Eskişehir'de Bu Akşam 21:45'te Karşılaşıyor!...BoluNet
222

TÜRKİYE-ERMENİSTAN MAÇI TRT 1'DE!

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda bu akşam büyük bir heyecana sahne olacak. A Milli Futbol Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nun beşinci maçında Ermenistan ile mücadele edecek. Karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve futbolseverler bu önemli mücadeleyi TRT 1 ekranından izleyebilecekler.

Maçın hakemi, İtalya Futbol Federasyonundan deneyimli isim Daniele Orsato. Orsato'ya yardımcı hakemliklerini Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yaparken, dördüncü hakemlik görevini Antonio Rapuano üstlenecek.

A Milli Takım, Ermenistan ile tarihindeki dördüncü maçına çıkacak. Ay-yıldızlı ekip, daha önceki 3 karşılaşmasında rakibini mağlup etmeyi başarmıştı.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda sıralama şu şekilde; Türkiye 9 puanla liderliğini sürdürüyor. Bir maçı eksik olan Ermenistan ise 6 puanla takibimizde.

A Milli Takım Teknik Direktörü'nün sahaya sürmeyi düşündüğü muhtemel 11'de şu isimler yer alıyor: Mert, Zeki, Merih, Çağlar, Onur (Cenk), Salih Özcan, Hakan, Orkun, Cengiz, Kerem, Bertuğ (Barış Alper)

Türkiye'nin Ermenistan karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. EURO 2024'e katılma yolunda kritik bir öneme sahip olan bu maçın sonucu, grup sıralamasında da önemli değişikliklere neden olabilir. Maçın sonucunu ve detaylı analizini bolunet.com.tr'de bulabilirsiniz. Tüm Türkiye'ye başarılar dileriz!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği