222

PKK'nın Şehit Ettiği Eren Bülbül’ün Annesinden Duygusal Mesaj

 

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül, şehadetinin üzerinden geçen 7 yılda hala unutulmadı. Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, acısını her geçen gün daha da derinlemesine yaşıyor. “Eren şehit edileli 7 yıl oldu; 7 yıl, 7 bin yıl gibi oldu. Bu günler geçmez,” diyen anne Ayşe Bülbül, oğlunun eksikliğini ve yokluğunun kendisi için ne kadar ağır bir yük olduğunu dile getiriyor.

 

2017 yılında hain saldırıda şehit edilen Eren Bülbül, PKK terörüne karşı direnişin sembolü haline geldi. Şehadetinin ardından Türkiye'nin dört bir yanından Eren’in ismi yaşatılmaya çalışıldı; okullara, parklara ve sokaklara Eren Bülbül'ün adı verildi. Ancak tüm bu anma törenleri ve onurlandırmalar, Eren’in annesi için oğlunun yokluğunu hiçbir şekilde hafifletmedi.

 

Ayşe Bülbül, Eren’in mezarı başında yaptığı her ziyaretinde oğluna olan özlemini dile getirirken, “Oğlumu kaybettiğimde onun daha çok genç olduğunu, hayatının baharında olduğunu düşündüm. Onunla gurur duyuyorum, ama acısı hiç bitmiyor,” diyerek yaşadığı büyük acıyı anlatıyor. Terör saldırısında yaşamını yitiren oğlunun ardından, Ayşe Bülbül'ün sözleri yürekleri burkuyor: “Bu günler geçmez.”

 

Eren Bülbül'ün hatırasını yaşatmaya devam ediyoruz. Eren’in cesareti ve vatan sevgisi, hepimiz için birer ilham kaynağı. Şehitlerimizin anılarını unutmayarak, onların fedakarlıklarını gelecek nesillere aktarmayı görev biliyoruz. BoluNet olarak, Eren ve onun gibi kahramanların hikayelerini yaşatmaya ve onları unutturmamaya kararlıyız

 

Bu haber BoluNet'ten!

Bolu'nun ve Gündemin nabzını tutun!

BoluNet'te en güncel ve çarpıcı haberler sizi bekliyor: www.bolunet.com.tr

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
2 GS  Galatasaray 4 4 0 12
3 İBFK  Başakşehir 4 3 0 10
4 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği