7 Sanık, 18 Müşteki: Fon Vurgunu Davasında Neler Oluyor?...BoluNet
222

Fon Vurgunu Davasında Adalet Bakanı'ndan Önemli Açıklamalar

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fon Vurgunu Soruşturmasıyla İlgili Son Gelişmeleri Açıkladı - BoluNet

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin gündemini meşgul eden ve kamuoyunda geniş yankı uyandıran "yüksek karlı gizli fon" vaadiyle ilgili dolandırıcılık davasına dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, İstanbul Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamenin tamamlandığını ve soruşturmanın detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

 

Bakan Tunç, yaptığı açıklamada, söz konusu davada toplam 7 sanığın ve 18 müştekinin olduğunu belirtti. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianameyle ilgili ilk duruşmanın yapıldığını ve ikinci duruşmanın 12 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirileceğini ifade etti. Bu davada, yüksek kar getirisi vaadiyle yatırımcıları mağdur eden bir dolandırıcılık şemasının merkezinde olduğu belirtilen Seçil Erzan ve diğer sanıkların yargılandığı belirtildi.

 

Adalet Bakanı Tunç, soruşturmanın adaletin gerektirdiği şekilde sürdürüleceğini ve en doğru kararın çıkacağını vurguladı. Davanın, Türkiye'de finansal dolandırıcılıkla mücadele ve yatırımcı güvenliğinin sağlanması açısından önemli bir adım olduğu değerlendiriliyor.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği