3'te 3'e kilitlendiler...
222

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Milletvekili Adayları Türker Ateş ve Burak Cop ile CHP Teşkilatı, Deva Partisi Bolu İl Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Adayların belirlenmesinden sonra saha çalışmalarına başlayan CHP  İl Teşkilatı Millet İttifakı ortaklarından Deva Partsi Bolu Teşkilatına nezaket ziyareti yaptı.

Türkoğlu " Millet İttifakı ortaklarımızdan Deva Partisi ile dayanışmamız milletvekili seçimlerinde ortak listeden seçime girmekle beraber İl bazında da seçime kadar olan süreçte aynı şekilde ortak çalışma yaparak parlementoda 3 milletvekili ile temsil edilme hakkını kazanmak istiyoruz." diyerek.

 

Söz alan, Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin'de ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını dile getirerek.  İktidarın ülke yönetiminde istikrar ve güveni kaybettiğini söyleyerek. Değişimin şart olduğunu bunu birçok kesim ve sektörde şartların kötüleşmesinden dolayı aşırı derecede etkileşim ortaya çıkmıştır. Bu nedenle Millet İttifakı olarak bu sürede ortak çalışma grupları oluşturularak halka kötüye giden gidişatın anlatılarak halkın gerçek gündemle buluşturulması neticesinde halkımızın da kurtuluş olarak gördüğü Millet İttifakını destekleyeceklerine emin olduklarını belirtti.

Türker Ateş, "İttifak ortağımız Deva Partisi, İl Başkanı ve İl yönetimini ziyaret ettik. Sıcak, samimi ve içten karşılamaları için her birine çok teşekkür ediyorum." dedi ve Burak Cop'da aday olma süreçlerine vurgu yaparak CHP'nin Millet İttifakı ortakları ile hem Cumhurbaşkanlığı seçimi hem de Milletvekilliği seçiminde zaferle çıkacaklarını, Deva Partisi'ne yakınlıklarını ifade ederek, birlikte çalışıldığı zaman üç milletvekilini çıkartacağımıza inanacının tam olduğunu belirtti.

Ziyaret sıcak bir sohbet havasında devam ederek fotoğraf çekimi, destek ve birlik mesajlarıyla son buldu.

#beraberkazanacağız #bolu #sanasöz #chp #bolunet 

 

 

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği