24 Temmuz'da Gazetecilere Özel Kutlama...BoluNet
222
 

Bolu Valisi Erkan Kılıç'tan Basın Bayramı Ziyareti

 

Bolu Valisi Erkan Kılıç, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla Bolu Gazeteciler Cemiyeti ve Bolu Gazeteciler ve Yazarlar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerle bir araya gelen Vali Kılıç, basın mensuplarının bayramını kutlayarak, sektörün önemine vurgu yaptı.

 

Vali Kılıç, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı konuşmada, gazetecilik mesleğinin toplumu bilgilendirme ve bilinçlendirme konusundaki kritik rolüne dikkat çekti. "Gazeteciler, toplumun gözü kulağıdır. Onların dürüst, objektif ve tarafsız haberleri, demokrasimizin sağlıklı işlemesi için hayati öneme sahiptir," diyen Kılıç, Bolu'daki basın mensuplarının özverili çalışmalarını takdir ettiğini belirtti.

 

Ziyaret sırasında gazetecilerle samimi sohbetler eden Vali Kılıç, onların karşılaştıkları zorluklar ve ihtiyaçlar hakkında da bilgi aldı. Gazetecilik mesleğinin gereklerinin her geçen gün daha da zorlaştığını ifade eden Kılıç, "Bu mesleğin zorluklarını biliyoruz ve sizlerin yanındayız. Her zaman destek olmaya hazırız," dedi.

 

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hamza Canbaş, Vali Kılıç'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Valimizin bu anlamlı günde yanımızda olması bizleri onurlandırdı. Basın mensupları olarak halkın haber alma hakkını savunmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu. Ayrıca, dernek üyeleri de Vali Kılıç'a mesleki sorunlarını ve çözüm önerilerini aktarma fırsatı buldu.

 

Vali Kılıç, ziyaretin ikinci durağı olan Bolu Gazeteciler ve Yazarlar Derneği'nde de benzer bir program gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Mehmet Emin GÜRBÜZ, Vali Kılıç'a teşekkür ederek, "Basın Bayramı'nda bizleri unutmayarak yanımızda olan Valimize şükranlarımızı sunuyoruz. Basının güçlü olması, demokrasinin güçlü olması demektir," ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretler sırasında Vali Kılıç, Bolu basınının şehirdeki önemli rolünden de bahsetti. Bolu'nun tanıtımı, halkın doğru bilgilendirilmesi ve kamuoyunun şekillenmesinde yerel basının büyük bir sorumluluk üstlendiğini vurguladı. Ayrıca, basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı bir kez daha kutlayarak, onlara başarılar ve esenlikler diledi.

 

Vali Kılıç, son olarak, "Basın mensuplarımızın her zaman yanında olacağız. Onların özverili çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Basının güçlü olduğu bir şehir, geleceğe güvenle bakar," dedi.

 

Bu Haber BoluNet Tarafından Hazırlanmıştır

Bolu ve çevresindeki en güncel, doğru ve güvenilir haberlere ulaşmak için BoluNet'i takipte kalın!

Bolu'nun kalbinden haberler, analizler ve özel içerikler sadece bir tık uzağınızda: www.bolunet.com.tr

Haberlerimizle ilgili düşünce ve görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sizden gelen geri bildirimler, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olmasına yardımcı oluyor. Haber önerilerinizi ve yorumlarınızı bize iletmek için bolunet@bolunet.com.tr adresine yazabilirsiniz.

Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle kalın!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği