23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Kıbrıscık'ta Anlam Buluyor!...BoluNet
222

"Minik Eller Büyük Hayaller" Kıbrıscık'ta Çocukların Yüzünü Güldürecek!

 

Kıbrıscık'ta çocuklar ve hayalleri büyük bir festivalle buluşuyor! "Minik Eller Büyük Hayaller", 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etrafında şekillenen bir dizi etkinliğin merkezinde yer alıyor. 22 - 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek festival, geleneksel sanatlardan kültürel mirasa kadar geniş bir yelpazede çocuklarımıza ve kendini çocuk hisseden herkese açık kapılar sunuyor.

 

 

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Mine Emen öncülüğünde organize edilen festival, Kıbrısçık Kıbrıs Kültür Müzesi'nden senliklere, ebru çalışmalarından ata sporu güreş gösterilerine, kaval gösterisinden müzik ritim atölyelerine kadar birçok etkinliği barındırıyor. Ayrıca, 26 Nisan'da gerçekleşecek Bisiklet Şöleni ile renkler, müzik ve hareket Kıbrıscık'ın sokaklarını şenlendirecek.

 

 

Etkinlikler, her gün 13:00 ile 18:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları" iş birliği ile düzenlenen bu festivalde, çocuklarımızın ilgi alanlarını genişletmeleri ve yeteneklerini keşfetmeleri amaçlanıyor. "Geleceğimiz olan Çocuklarımızla Buluşuyoruz" sloganıyla yola çıkan organizasyon, eğitimin ve kültürel etkinliklerin önemini vurguluyor.

 

Kıbrıscık Belediyesi ve yerel sanat kuruluşlarının desteklediği festival, çocuklara yönelik bu etkinliklerle toplumsal birlikteliği ve kültürel zenginliği kutlamayı hedefliyor. Uzman Emen'in çağrısıyla tüm çocuklarımızı ve içindeki çocuğu kaybetmeyenleri Kıbrıscık'ta bu coşkulu festivalde buluşmaya davet ediyoruz.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği