2024'e Doğru Karavanla: UKKF'nin İddialı Ama İmzasız Planları...BoluNet
222

UKKF'nin Karavan Tiyatrosu: 2024 Vizyonu Mu, İmzasız Vaatler Mi?

 

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu (UKKF) yönetimi, tıpkı bir karavan yolculuğu gibi inişli çıkışlı bir güzergâh çiziyor. Yol arkadaşlarına verilen sözler, ara duraklar, belki de biraz fazla mola ve elbette yol kenarındaki manzaralık olaylar. UKKF'nin 'envanter' vaadinde bulunup, 2024 vizyonunu ve hedeflerini paylaşacağını duyurması, bir yandan heyecan yaratırken, diğer yandan "Acaba bu sefer imzalar tam mı?" sorusunu akıllara getiriyor.

 

Federasyonumuzun değerli yöneticileri, karavanımızın direksiyonunda yine bir rota belirlemişler. Bu defa varacağımız istikamet 2024 müş, ama haritada birkaç imza eksik gibi. Envanterden bahsediyorlar; sanırız bu, bir federasyonun "Ne yapmışız bir bakalım" anı. Ama merak etmeyin, şeffaflık gözlüklerimizi takmış, büyüteçlerimizi elimize almış bekliyoruz.

 

Dernek dağıtımında ise yeni bir strateji var: Her şehre bir dernek! Peki, bu derneklerin tüzüğü hazır mı, yoksa yolculuk esnasında mı yazılacak? Biraz karışık gibi. Sorunlarımızı daha çok kişiyle çözecekmişiz, demek ki sorunlar tek başına çözülemeyecek kadar büyük.

 

Sevgili karavancı dostlar, yönetim kurulu imzalarını unutmuş olabilir, ama siz sakın ola ki karavanınızın lastiklerini kontrol etmeyi unutmayın. Doğada kalın, sağlıkla kalın; ama federasyon vaatlerine çok da güvenip yola çıkmayın.

 

Bolunet Gazetesi, bu karavan konvoyunun son duraklarını, dönemeçlerini ve federasyonun yönetim serüvenlerini takip ediyor.

2024'e kadar olan yolculukta UKKF'nin imza atacağı belgeler, açıklayacağı vizyonlar için gözlerimizi dört açmış bekliyoruz.

Belki bu kez bir harita, belki bir pusula, hatta bir imza kalemi bulabiliriz yol kenarında.

Her haberimizde olduğu gibi, detaylar için www.bolunet.com.tr adresimiz sizlerle.

 

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği