18-24 Eylül: Yıldızların Sizden Gizledikleri Burada!..BoluNet
222

18-24 Eylül Haftalık Burç Yorumları


Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Bu hafta enerjinizi doğru yönlendirmeniz gerekecek, Koçlar. İş ve özel hayatınızda bazı karışıklıklar yaşanabilir. Ancak bu dönemi sabırla ve anlayışla geçirebilirseniz, önünüzde parlak günler sizi bekliyor.


Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Finansal konularda dikkatli adımlar atmanız gereken bir hafta. Yeni yatırımlar yapmadan önce iki kere düşünmelisiniz. Aşk hayatınızda ise sürpriz gelişmeler yaşanabilir.


İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

İletişim yeteneklerinizin ön plana çıkacağı bir hafta sizi bekliyor. Yeni insanlarla tanışabilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Ancak duygusal konularda aceleci davranmamanızda fayda var.


Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Aile içi ilişkilerinizde bazı gerilimler yaşanabilir. Ancak bu dönemi empati ve anlayışla geçirebilirseniz, aile bağlarınız daha da güçlenecek.


Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Kreatif enerjinizin zirvede olduğu bir hafta! Yeni projelere başlamak için ideal bir zaman. Ancak iş hayatınızda bazı rekabetlerle karşılaşabilirsiniz, hazırlıklı olun.


Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bu hafta kendinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Meditasyon ve doğa yürüyüşleri enerjinizi yeniden toplamanıza yardımcı olabilir.


Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Aşk hayatınızda romantik anlar yaşanabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir dönem. Ancak finansal konularda dikkatli olmalısınız.


Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

İş hayatınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu fırsatları değerlendirirken, detaylara dikkat etmekte fayda var.


Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Sosyal çevrenizde bazı değişiklikler yaşanabilir. Eski dostlarınızla yeniden bir araya gelebilir, eski anıları yad edebilirsiniz.


Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmak için ideal bir hafta. Ancak aşk hayatınızda bazı karışıklıklar yaşanabilir, duygularınızı kontrol etmeye çalışın.


Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Bu hafta içsel yolculuklar yapabilir, kendinizi daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Spiritüel konularda derinleşebilirsiniz.


Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Hayal gücünüzün sizi farklı yerlere taşıyacağı bir hafta. Yeni hobiler edinebilir, sanatsal faaliyetlere yönelebilirsiniz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği