100 Yıllık Cumhuriyetin Onur Konuğu: Seda Kaya Ösen...BoluNet
222

Cumhuriyet’in 100. Yılında Seda Kaya Ösen'den Anlamlı Mesaj: "İlelebet Yaşatmaktır"

 

İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü için duygu yüklü bir açıklama yaptı.

 

DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü için yaptığı yazılı açıklamayla Türk milletinin kalbini bir kez daha fethetti. Ösen, açıklamasında Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün demokrasi ve çok seslilik anlayışına vurgu yaptı.

 

600 Yıllık Bir İmparatorluğun Küllerinden

Ösen, "Milli mücadelemizin Ulu Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk için Cumhuriyet, demokrasi ve çok seslilik yalnızca bir fikir değil sıkı sıkıya tutunulan bir amaçtı," dedi. 600 yıllık bir imparatorluğun küllerinden çağdaş, laik ve demokratik bir devletin kurulduğunu belirterek, Atatürk ve silah arkadaşlarının bu büyük başarıya imza attığını ifade etti.

 

Halk Egemenliğinin Üzerinde Hiçbir Güç Tanımayan Kahramanlar

Ösen, Atatürk ve yol arkadaşlarının halk egemenliğinin üzerinde hiçbir güç, kişi ve kurum tanımadan, inançla, umutla, inatla yürüdükleri yolda zafere ulaştıklarını vurguladı.

 

100 Yıllık Cumhuriyetimizi İlelebet Yaşatmak

Milletvekili Ösen, açıklamasının sonunda ise "Bugün bize düşen en temel görev, Atamızın emaneti 100 yıllık Cumhuriyetimizi, demokrasi ve adaletten şaşmadan ilelebet yaşatmaktır," ifadelerini kullandı.

 

Sonsuz Varlık

Ösen, "Bir asırdır gururla dalgalandırdığımız şanlı bayrağımız, milli egemenliğimizin temsil edildiği Yüce Meclisimiz ve bu vatan aşkına canlarını feda eden kahraman milletimiz sonsuza kadar var olsun," dedi.


 

Seda Kaya Ösen’in açıklaması şöyle:

“Milli mücadelemizin Ulu Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk için Cumhuriyet, demokrasi ve çok seslilik yalnızca bir fikir değil sıkı sıkıya tutunulan bir amaçtı. Bu amaçtan bir an olsun şüphe etmeyen Büyük Atatürk ve yol arkadaşları, 600 yıllık bir imparatorluğun küllerinden çağdaş, laik ve demokratik bir devlet kurmayı başardılar. Halk egemenliğinin üzerinde hiçbir güç, kişi ve kurum tanımayan kahramanlarımız; inançla, umutla, inatla yürüdükleri yolda zafere ulaştılar. Bugün bize düşen en temel görev, Atamızın emaneti 100 yıllık Cumhuriyetimizi, demokrasi ve adaletten şaşmadan ilelebet yaşatmaktır. Bir asırdır gururla dalgalandırdığımız şanlı bayrağımız, milli egemenliğimizin temsil edildiği Yüce Meclisimiz ve bu vatan aşkına canlarını feda eden kahraman milletimiz sonsuza kadar var olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği