10 Yıllık Kupa Hasreti Son Bulacak mı? Fenerbahçe, Yeni Formasıyla Sahada!
222

 

İzmir'in dudakları bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe ve Başakşehir arasındaki nefes kesen Türkiye Kupası finaline kilitlendi. Kupanın 2013'ten bu yana hasret kalan isimlerinden Fenerbahçe, İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda Başakşehir'e karşı 10 yıllık kupa özlemini sonlandırmayı hedefliyor.

Bununla birlikte, kahramanlar gibi bir sürpriz, Sarı-Lacivertli kulüpten geldi. Fenerbahçe, bu muhteşem finalde gelecek sezonun formalarını tanıtmaya hazırlanıyor. 2023-2024 sezonunda giyeceği çubuklu formayla sahada olacaklarını açıklayan Fenerbahçe, futbol dünyasını şaşırttı.

Ve bir haber de yıldız oyuncu Perez'den geldi. Yeni sezon formaları, Başakşehir'e karşı oynanacak bu gecenin sonunda Fenerium mağazalarında satışa sunulacak. Yani, Fenerbahçe taraftarları, bu muhteşem geceyi sonlandırmanın ardından yeni sezon formalarına hemen sahip olabilecekler!

Bu akşam oynanacak final, ATV'de şifresiz olarak yayınlanacak ve maçın başlama saati 20.45. Maçın hakemi olarak Atilla Karaoğlan'ın ismi belirlendi. İki takımın olası ilk 11'lerine baktığımızda, Fenerbahçe'nin tecrübeli isimlerinden İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Luan Peres, İsmail Yüksek, Zajc, Arda, İrfan Can Kahveci, Valencia ve Batshuayi'nin sahada olması bekleniyor. Başakşehir'de ise Muhammed, Şener, Duarte, Touba, Lucas Lima, Berkay, Biglia, Deniz Türüç, Keny, Januzaj ve Figueiredo ilk 11'de yer alacak gibi görünüyor.

Herkese bu nefes kesen finalde eğlenceli ve heyecan dolu bir gece dileriz. Futbol, dostluk ve heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor!

 Gökhan Demirtaş: Bolunet Spor Yazarı

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği