1. Lig'de Çekişme Devam Ediyor: Haftanın En Dikkat Çekici Mücadeleleri... BoluNet
222

Trendyol 1. Lig'de 26. Hafta Heyecanı: Futbolun Kalbinde Bir Hafta Sonu.

 

Türkiye'nin futbol tutkunları, Trendyol 1. Lig'in 26. haftasının heyecanını yaşamaya hazırlanıyor. 8 Mart Cuma günü başlayacak ve 11 Mart Pazartesi gününe kadar sürecek olan futbol maratonu, yine nefes kesici anlara sahne olacak. Bolu'dan yükselen futbol aşkıyla, BoluNet olarak sizlere haftanın özetini sunuyoruz.

 

 

Cuma Akşamının Açılış Maçı: Boluspor ve Bitexen Giresunspor Kapışıyor

 

Haftanın açılış maçında, Bolu Atatürk Stadyumu'nda, Boluspor kendi evinde Bitexen Giresunspor'u ağırlıyor. Saat 20:00'de başlayacak olan bu kritik mücadelede, Mustafa Kürşad Filiz hakemlik yapacak. Sahada tecrübeli isimler Şenol Bektaş, Onur Günter, Can Cengiz de yer alacak.

 

Cumartesi Günü Futbol Şöleni: Bandırma'dan Adana'ya Uzanan Heyecan

 

Cumartesi günü, Teksüt Bandırma Spor, Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda Bodrum FK ile karşı karşıya geliyor. Ardından, Adanaspor A.Ş., Yeni Adana Stadyumu'nda Sakaryaspor A.Ş.'yi konuk edecek. Günün son maçında ise, Eyüpspor, Eyüp Stadı'nda Ahlatcı Çorum FK ile mücadele edecek.

 

Pazar Günü Derbi Havası: Altay ve Gençlerbirliği'nden Kıyasıya Rekabet

 

Pazar günü futbol şöleni, Altay'ın Gençlerbirliği'ni Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda ağırlamasıyla başlıyor. Aynı saatte, Ankara Keçiören Gücü, Aktepe Stadı'nda Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Günün ilerleyen saatlerinde, Astor Enerji Şanlıurfaspor, 11 Nisan Stadyumu'nda Göztepe A.Ş. ile kapışacak.

 

Haftanın Kapanışı: Kocaelispor ve Tuzlaspor A.Ş. Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda

  1. haftanın kapanış maçı, 11 Mart Pazartesi günü, Manisa Futbol Kulübü'nün Ümraniyespor'u Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda ağırlamasıyla gerçekleşecek. Bu maç, saat 20:30'da başlayacak ve haftanın futbol heyecanını muhteşem bir mücadele ile sonlandıracak.

 

Her maçın kendine has hikayesi, mücadelesi ve sürprizleriyle dolu Trendyol 1. Lig'in 26. haftası, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Bolu'dan dünyaya, BoluNet ile global bir bakış açısıyla futbolun nabzını tutmaya devam edeceğiz.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği