1 Ekim: Türkiye'nin Kahve Coşkusuna Hazır mısınız?
222

Dünya Kahve Günü: Türk Kahvesinin Eşsiz Tadında Buluşalım!

Altın varaklı fincanlarda buharlaşan kahve aroması, tüm dünyayı sarıyor! ???? 1 Ekim, kahve tutkunlarının kalplerini bir kez daha fethedecek olan Dünya Kahve Günü'ne ev sahipliği yapıyor. Bu özel gün, kahvenin asil ve zarif dünyasını kutlamak için bir davet niteliğinde!

Londra'nın aristokrat köşelerinden Milano'nun şık kafelerine, New York'un hareketli caddelerinden İstanbul'un tarihi semtlerine kadar her yerde kahve rüzgarı esiyor. 1963'te kurulan Uluslararası Kahve Örgütü'nün 2014'te "1 Ekim'i Dünya Kahve Günü ilan ediyoruz!" kararıyla başlayan bu coşku, her yıl artarak devam ediyor.

Kahve dükkanları, bu özel gün için altın ve gümüş detaylarla süsleniyor. Baristalar, kahve sanatının en nadide eserlerini hazırlamak için kolları sıvıyor. Ve tabii ki, kahve severler; bu büyülü günün tadını çıkarmak için en şık kıyafetleriyle kahve dükkanlarının yolunu tutuyor.

Bu yıl, Dünya Kahve Günü'nün teması "Kahvenin Asaleti". Etkinliklerde, kahvenin tarihine, kültürüne ve sanatına dair birçok sürpriz yer alıyor. Özel kahve tadımları, barista gösterileri, kahve sanatı atölyeleri ve daha birçok etkinlik, kahve severleri bekliyor.

Kısacası, 1 Ekim; kahvenin asaletini, zarafetini ve büyüsünü kutlamak için dünya genelinde bir festival havasında geçiyor. Bu özel günü kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Hadi, en şık kıyafetlerinizi giyin, en sevdiğiniz kahve dükkanına gidin ve Dünya Kahve Günü'nün tadını çıkarın!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği